Loading...

Sfeer Ten Daal
Interieur en meer

We brengen sfeer en gezelligheid in je woning en helpen je graag in de zoektocht naar mooie items.

Waarmee kunnen we je helpen?

Hieronder vind je een overzicht

Interieuradvies

We bieden parket, vloeren, verf, meubels, meubels op maat en decoratie aan.  Als je hierbij ondersteuning nodig hebt, dan nodigen we je graag uit op afspraak.  In samenspraak helpen we je je woning te transformeren naar een oase van rust, en een thuis waar sfeer centraal staat.
Wens je meer informatie over interieuradvies, stuur gerust een mailtje.

Ontwerp op maat

Een keuken, kast, dressing, badkamermeubel, ingebouwde kast, … Werkelijk alles is mogelijk en dat naar eigen voorkeuren.  Plaatsing en afwerking met oog voor detail.

Parket

Wij zijn officiële dealer van Lalengo en Derovere.  Je kan terecht als aankoper voor zelfplaatsing, maar als je dit liever aan een professional over laat, dan plaatst Mike deze graag.  Onze parket is in onze showroom te bezichtigen.
Voor prijzen en bestellingen helpen wij u graag verder in onze showroom.

Verf

Wij zijn officiële dealer van Carte Colori.  We geven graag kleur en verfadvies, gepast aan oppervlakte en ruimte.  Als je graag zelf aan de slag gaat dan geven we je graag de nodige tips en tricks voor de gewenste look en effecten.  Mocht je dit aan een professional willen overlaten dan kunnen we onze contacten aanspreken.

De kleurenkaart is beschikbaar in onze showroom.  We verwijzen ook graag door naar de website van Carte Colori.

Vloeren

Om een ontwerp tot een goed resultaat te leiden, heb je de juiste basis nodig.  Voor ons begint dit met de vloer.  In onze showroom hebben we gekozen voor een vloer die onze stoere stijl beter in het daglicht zet.  Uiteraard kunnen wij je helpen te zoeken naar de juiste vloer voor je eigen woning.
Voor informatie nodigen we je graag uit in onze showroom.

Decoratie

Alle items worden met zorg uitgekozen.  We hebben decoratie voor een landelijk, stoer en industrieel interieur.  Kiezen en combineren uit de brede collectie is vaak niet gemakkelijk, maar daarbij helpen we je met veel plezier.

We zijn officiële dealer van Puur Wonen, Aura Peeperkorn Interior, Fabré, Village Candle

Village Candle

Het Amerikaanse merk Village Candle bracht een geurkaars op de markt met 2 wieken, goed voor 170 branduren aan heerlijke geuren.  In onze winkel kan je de geuren testen. Ze zijn een leuk geschenk om te geven, en om te krijgen, maar vooral om jezelf eens mee te verwennen.  Door de 2 wieken branden ze volledig op, zonder veel roet vrij te geven. Testen is de boodschap.  Je zal niet teleurgesteld worden.

en meer

Zoals we reeds hebben vermeld staan we voor ‘Sfeer Ten Daal, interieur … én meer’.   We vullen ons gamma graag aan met welbedachte extra’s om als geschenk aan te bieden, of jezelf te verwennen.

We geven enkele voorbeelden, kussens, plaids enz. uit het lifestyle-gamma.
Of koffie met ons eigen label, thee, gin, en toebehoren om bij te dragen aan een gezellige sfeer of gelegenheid.
Keukenitems zoals himalayazout, een stoere pepermolen, een leuk flesje met olie of balasamico, tapasplanken, een mooi kookboek.
Ons gamma zal jullie niet teleurstellen.

Wij

Als koppel hebben we samen Sfeer Ten Daal, Interieur en meer op voeten gezet en daarmee onze droom gerealiseerd.

INGE

Er zit een creatieve en oude ziel in me verborgen.  Ik hou van huizen en items die doorleefd zijn, die al wat hebben meegemaakt, net als ik.  Soms is imperfectie net perfect …

Wat ik voor je kan doen:

  • een leuk cadeau voor jezelf of iemand anders samenstellen
  • de perfecte combinatie voorstellen
  • kleuradvies geven
  • interieurinrichting

MIKE

Hout is een mooi materiaal om mee te werken.  De opleiding die ik volgde, het oog voor detail en de afwerking waar ik enorm mee bezig ben, zorgen net dat ik kan afleveren zoals het hoort.  Je wensen vervullen en ze omzetten naar een tastbaar en visueel mooi geheel, is wat ik graag doe.

Wat ik voor je kan betekenen:

  • ontwerp meubel/keuken op maat
  • plaatsing van parket
  • advies in technieken en verfkeuze
  • opvolging van je project bij totaalconcept