Geen dag is beter om onze mama’s te verwennen, dan ❤️ Moederdag ❤️.
Ok, toegegeven, verwennen of verwend worden is altijd leuk❣️
En ik hoor je al zeggen … daarvoor hebben we toch geen speciale dag nodig, dit kan toch elk moment?!

Uiteraard, maar in onze huidige snelle maatschappij is het goed dat deze dagen er zijn, al is het maar om deze dames eens extra te verwennen.  Want uiteraard mag de mama des huizes wel vaker verrast worden door de kinderen of manlief.

Wij hebben in elk geval veel leuks in huis om je te helpen zoeken naar dat ene speciale cadeautje voor je moeder of voor de vrouw van je kinderen.

Kom dus zeker in de komende weekends langs om je keuze alvast te verzekeren.  Ikzelf kijk er in elk geval alvast naar uit, want niets is zo fijn dan mee te werken aan die speciale verrassing en verwennerij. Ik voel me een deel van het kleine complot en dat is zo een plezant gevoel.  En tussen ons, er zijn best al wat plannetjes gesmeed bij Sfeer Ten Daal.

Toegegeven, mijn man krijgt het lastig … alles wat ik leuk vind, staat al in onze winkel (haha).
In elk geval weet ik zeker dat mijn kleine rakkers goed aan het knutselen zijn, … en ja … voor de mama’s van het eerste kleuterklasje mag ook Sfeer Ten Daal een kleine bijdrage doen.  Zoals ik al zei, hier worden plannen gesmeed.😜

Is jouw plan nog niet gesmeed … de komende dagen is het de moment.

We zijn open elke vrijdag en zaterdag van 11u tot 17u.  Op zondag 8 mei voorzien we een extra openingsmoment van 13u tot 17u.
Wees welkom❣️