Zoals gezegd, heet van de naald, is onze samenwerking met een nieuwe leverancier, Knit Factory.  Enig in de streek, zijn we dealer van dit mooie merk.  Ze zullen mooie plaids, kussens, leuke handdoeken, theedoeken enz. leveren.  We werden vooral verliefd op het ganse gamma.  Kom dus bij de opening zeker langs en bekijk het knitwear dat we zullen te koop zullen aanbieden.

Een vrouw heeft nu eenmaal zwak voor kleding en alles wat stofjes betreft.   Ik zag de hele leuke poncho’s, sjaals en stoere vesten dus wel zitten om al een tijdje uit te proberen.  Ik liep dus al enige tijd in de kijker met deze items.  En ik kreeg er alvast zeer positieve reacties op.  De vesten, sjaals en poncho’s zijn getest, gewassen, gedroogd en goedgekeurd omdat ze mooi blijven :o)

Uiteraard mocht de mooie shopper/tas uit hun gamma ook niet ontbreken.  Kortom, ja, … ik werd verliefd en zag mezelf al helemaal in een mooie poncho de sfeer opsnuiven op kerstmarkten, rond het haardvuur in de Ardennen zitten en uitwaaien aan zee.  Wie zegt dat dit dus niet in onze zaak past, heeft het dus goed mis!!

Had ik het al gezegd?  Ik ben overtuigd.  En Emily, de thuisverpleegster van mijn ouders ook ;o)

Tot binnenkort met meer nieuws!

Groetjes

Inge