Dit weekend was er terug eentje om in te kaderen.  De gezellige drukte in de winkel, jullie die snuisterden en genoten van onze lekkere koffie, jullie die elkaar ontmoeten in onze winkel, of zij die gewoon even ontsnapten aan de drukte thuis, de druk ergens anders of op zoek waren naar rust.  Ik zag en hoorde het allemaal dit weekend.

Zo dankbaar

… dat ik jullie elk weekend mag en kan helpen om jullie thuis gezellig en sfeervol te maken.
… dat ik in vele gevallen jullie blindelings vertrouwen krijg ‘doe jij maar, kies maar, je bent daar goed in’.
… dat ik jullie mag adviseren bij het kiezen van de kleur in de keuken of woonkamer.
… dat jullie steeds terugkomen.
… dat ik door jullie mijn passie kan uitoefenen.
… dat ik kan zijn wie ik ben.

 

Energie bewaken

Wat ik doe bij mijn werkgever ligt dicht bij mij.  Ik kom veel in aanraking met mensen die langdurig ziek zijn, een burn-out of depressie hebben.  We helpen hen terug op weg.  Ik begrijp deze mensen, ik stond in hun schoenen.  En blijkt … ook al is er een kilometerslange afstand over de telefoon, dat ze voelen dat je hen begrijpt.
Niettegenstaande ik mijn job zéér graag doe, blijft het een evenwichtsoefening.  Als hoogsensitieve verlies ik daar ook wel veel energie.  Een volle plateau, werken aan de telefoon, terug in de concentratie gaan, meetings, enz.  zorgt ervoor dat ik wat leegloop.
Maar dat bewaak ik goed (of probeer ik toch, het gaat met vallen en opstaan).  Op tijd naar mijn feelgood-place, alleen, zonder tv, zonder prikkels, met een boek, mijn laptop om inkopen te plannen, enz. is de boodschap.

 

Het is weeeeekend

Dan komt het weekend eraan en ben ik bezig de winkel gezellig te maken, nog meer in te kopen 😂, kransen en toefjes te maken, decoreren, verhuizen, labellen …  Ik ben druk bezig, maar ik krijg rust in mijn hoofd.  Wanneer de deuren dan open gaan, dan komen jullie en geniet ik.  Het koffietje, de babbel, het kiezen en adviseren, creëren en inpakken.  Ik zit mee in vele verrassingen, mannen die vrouwen willen verrassen, dochters die moeders willen verrassen, of andersom, …  Het is zalig om er deel van uit te maken.

 

Warmte, gezelligheid en een oprecht welkomstgevoel is wat ik wil creëren, week na week en ik hoop dat jullie dit merken en voelen.  Dat is wat ik doe, en dit is wie ik ben. Nothing more, nothing less.

Sfeervolle groeten,

 

Inge

 

Onze winkel is open elke vrijdag en zaterdag van 11u tot 17u, elke eerste zondag van de maand, van 13u30 tot 17u.
Volg ons op facebook en breng ons een bezoekje 😉