Echt, ik ben het zeker … we kennen het allemaal!!!

Ik schrijf het even uit, en ik ben (ook hiervan) heel zeker dat je je het levendig kan voorstel.  Hier gaan we!

Je bent jarig, je geeft een instuif in je nieuwe woning, het is Kerst, Nieuwjaar, Valentijn, je huwelijksdag, je jubileum, … en daar heb je het.  Het cadeau waar je nu echt niet zit op te wachten, het is mooi, maar niet passend in je woning.   (Of het is helemaal niet mooi 😫)  En de beleefdheid zegt dat we toch heel dankbaar lachen, een pijnlijk moment want je denkt nu al: “waar ga ik dit zetten?”  Je wilt natuurlijk niet dat 2 weken later je tanteke langs komt en dat je mooie cadeau al verdwenen is uit het zicht.  Alweer een pijnlijk moment.

Zo beland je op zulke gelegenheden met een huis vol cadeau’s, orchideeën die je op den duur geen mooi plaatsje meer weet te geven (btw ik vind orchideeën echt geweldig, maar geen 10 op een rij) en een klein beetje een mikmak van alles.  Je stijl is plots verdwenen.

 

De genodigden

Maar … let’s be honest … de andere partij heeft het ook niet gemakkelijk hoor!!  Ze kennen je stijl misschien niet goed, ze weten wel dat je dat leuk vindt, maar heb je dat al niet?  Weet je, … we gaan voor safe, … we gaan een boeket of een (jawel) orchidee halen.

Gevolg, vazen te kort, de tafel vol witte orchideeën en glimlachen maar.  “Oh dankjewel, ik vind zeker een mooi plaatsje!!   Maar zeg, dat had je toch niet hoeven te doen!”

 

Goede bedoelingen

Natuurlijk, we zijn heel blij dat er aan ons gedacht wordt en dat we een geschenk krijgen, dat is hartverwarmend!

Maar is het niet zooooooveel aangenamer voor jullie beiden om:
1. zeker te zijn dat wat je geeft/krijgt helemaal iets is waar ze/jij zit op te wachten
2. dat je verschillende budgetten hebt/voor elk wat wils
3. geen keuzestress hebt/je instant verliefd bent op je cadeau
4. …

 

Hoe ga je te werk?

Ik zeg, we hebben de oplossing voor elke jarige en gelegenheid.  Het is simpel, dat je er zelf nog niet bent opgekomen 😉 een verlanglijstje.

1. Kom langs bij Sfeer Ten Daal
2. Maak met je smartphone foto’s van alles wat je leuk vindt
3. We helpen je met het aanmaken van je droomlijst die je van thuis uit, altijd kan beheren, en bekijken.
4. Deel dit met al je genodigden, vrienden, familie, … via mail, whatsapp, messenger enz. Of zet de link op je uitnodiging

Schenkers kunnen anoniem aankopen, zo blijft de verrassing des te groter.
Is er niets dat nog past binnen je budget, dan is er de cadeaubon, maar een pakje afgeven is vaak voor beide partijen zoveel leuker. 😉

 

Dus alleen nog happy faces en mooie geschenken, rust in het hoofd voor beide partijen en een glimlach van oor tot oor.  Kom langs, we begeleiden je graag.  1 ding is megabelangrijk, je smartphone moet een volle batterij hebben 😉😂

Wij zijn open elke vrijdag en zaterdag van 11u tot 17u.
Daalbroek 21, 9420 Mere

Wees welkom.

Inge