11 Juni 2022: Eerste opendeurdag

We heten jullie van harte welkom op onze eerste opendeurdag.  We kijken er heel erg naar uit om jullie te verwelkomen met een hapje en een drankje.  Jullie kunnen ons uitgebreide gamma aan decoratie en lifestyle-artikelen ontdekken op een sfeervolle namiddag met vele extra’s.

Wat staat er zoal op ons programma?

Deze zaterdag staat Mike achter de plancha om jullie te voorzien van een lekker hapje, want sfeervol samenzijn begint toch ook met iets lekkers om te eten en te drinken.  Daarom voorzien we een niet-alcoholische drank, getrokken van onze eigen thee op basis van aardbeien.  Zeker de moeite om eens te proeven.

We gaan ‘wijnen’.
Patrick Van de Velde zal op onze eerste opendeur Sfeerdag jullie voorzien van een lekker glaasje wijn.  Bovendien biedt hij je de mogelijkheid om een bestelling te plaatsen.  ‘Wijnen’ was nog nooit zo lekker en sfeervol als bij ons 😉.  Onze favoriete wijn bestellen we namelijk steeds bij hem.  Ik stel voor dat jullie zeker eens proeven, … wij zijn in elk geval verkocht en serveren hem graag tijdens sfeervolle tafelmomenten.

Er vallen prijzen te winnen.

 • Evelyne Troch: schrijfster en lifecoach geeft 2 “Rise & Shine duo-arrangementen weg, waar je samen met een vriendin tot rust kan komen en ondertussen geniet van heerlijk gezond ontbijt of vieruurtje.
 • Zin in een vrouwenbabbel – want Evelyne kan luisteren als geen ander – of ze geeft graag concrete tips & tricks hoe je makkelijker tot rust kan komen in je dagelijkse leven?  Hoe je kan kiezen zonder je moet verliezen; ‘neen’ kan zeggen zonder schuldgevoel, … .  Jullie mogen bepalen hoe jullie gaan stralen. Bovendien wordt er druk gewerkt aan de mogelijkheid om ter plaatse te genieten van een zalige bodymassage.
  Tijdens onze eerste opendeurdag kan je kennis maken met haar, een babbel doen, haar boek ontdekken, vragen stellen, een afspraak maken, haar workshops ontdekken, …
 • atelier*ee: schenkt weg een in thema gedekte feesttafel  voor 6 personen of een themafeestje voor 5 kids met het nodige entertainment.
  Op deze opendeur zal atelier*ee de kinderen entertainen en van knutselmateriaal voorzien zodat mama en papa toch even een rustig momentje hebben om de verschillende standen te ontdekken.
 • Shop by Eveline: geeft een cadeaubon ter waarde van 75 euro weg, te spenderen in de shop van Eveline Cannoot.  Ze heeft modieuze kledij en accessoires in de aanbieding.  Vrolijke kleurtjes en in het oog springende accessoires zal je dus ook op onze eerste opendeurdag kunnen ontdekken.  Aanproberen, matchen, advies vragen, alles is mogelijk.
 • La Vie en POM: schenkt een pakket met verzorgingsproducten ter waarde van 75 euro weg.  Bij Jolien kan je terecht voor gelnagels, wimperextensions, powderbrow, gelaatsverzorging, microneedling, pedicure en epilaties.
  Op onze sfeerdag zal ze leuke producten, mode-accessoires en juwelen meebrengen.  Je kan op deze dag ook terecht bij haar om afspraken te maken en informatie te krijgen over de aangeboden behandelingen.
 • Patrick Van de Velde: Schenkt een wijnpakket weg.  ‘Wijnen’ is genieten van een sfeervol tafelmomentje thuis.
 • Sfeer Ten Daal: schenkt een trio van decoratieve ijzeren bollen weg ter waarde van 99 euro.  Deze zijn heerlijk verroest, een eyecather op je terras of in het gras.  In de zomer is het sfeervol met een kaars erin en tijdens de kerstperiode kan je verlichting voorzien.

De winnaars worden getrokken door een onschuldige hand aan het einde van de dag, deelname tot 19u.
Kom langs, ontdek, proef, snuif sfeer, en doe mee aan deze leuke wedstrijd.  Cross your fingers, hope you are the lucky one!

wedstrijd