Enthousiast over de verfwerken die onlangs uitgevoerd werden door een klant.

Als je wat handig bent, kan je perfect zelf kalkverf zetten.  Ik wist het zelf ook niet, maar blijkt dat ik daar dus ook gevoel voor heb.  In onze winkel hebben we, Mike en ik, ook zelf de verwerken gedaan.  Zoals eerder al vermeld heeft Mike verfervaring opgedaan in een gekend schildersbedrijf direct nadat hij zijn diploma van schrijnwerker behaalde.  Het was een logische zet om direct aan de slag te gaan en dat samen met zijn vader.

Maar ik, vrouw van, dacht dat dit toch wel enige kennis vereiste.
Ik kan zeggen, als het allemaal goed is afgeplakt, en je durft er aan te beginnen dan zet je door en blijkt het resultaat zeer mooi te zijn.

Terug over naar de make-over van de klant.  Op de bijgevoegde foto’s is een prachtig resultaat te zien van de kalkverf in kleur Castello CC015.  Deze klant heeft eerder gewerkt met andere kalkverf en laat ons weten dat deze vrijwel de beste is waar hij tot hier toe al mee werkte.  Altijd fijn om te horen.

Bovendien is er fantastisch nieuws:

Carte Colori stelt een nieuwe kleurenkaart voor: Insieme. Italiaans voor ‘samen’. Een toepasselijke naam want deze kleurenkaart is in samenwerking met 7 Instagram-influencers gemaakt. Ieder met een eigen woonstijl. Gezamenlijk zijn mooie nieuwe kleuren samengesteld en de kleurnamen zijn doormiddel van een winactie bedacht. Deze 8 kleuren zijn toepasbaar in zowel een landelijk als een strak modern interieur en zijn onderling prachtig te combineren.  Klik hier om ze te ontdekken.

Carte Colori